Cykelforhandler i HØJE TAASTRUP

Vi afhenter din cykel til cykelservice på din adresse i hele Høje Taastrup. Udfyld formularene på siden her og vi aftaler et tidspunkt, at afhente og lave din cykel på!
Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

Bestil reparation af din cykel (svar indenfor 24 timer!)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting:

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

Cykelhandler Høje Taastrup

Vores mobile værksted tilbyder cykelreparation på din adresse i Høje Taastrup til en fornuftig pris. Vi har mulighed for at hente og levere cyklen indenfor kort tid.

Er der nogen justeringer, som skal ordnes på din cykel  i Høje taastrup? Har du en hektisk hverdag, som gør det umuligt at få tid til at få fixet din cykel? Hos Brøndby cykler, har vi valgt at prioritere den almene dansker og deres behov og derfor er det muligt for os, at køre direkte ud til dig, hente din cykel, reparere den samt aflevere den tilbage så god som ny indenfor få dage. Simpelt ikke? Det foregår således, at vi henter din cykel fra din hjemadresse og efter 1-2 hverdage, hvor den har fået en kærlig hånd af vores medarbejdere på værkstedet, er den køreklar igen. Vi bringer den også tilbage til dig i Høje Taastrup, så du skal ikke stresse med, at få tid til at hente.

Vi tilbyder denne service for kun 98,- kørsel gebyr. Hos Brøndby cykler er vi kendt for denne service og vi Vi har i flere år gjort livet lettere for vores stamkunder i Høje Taastrup, som har benyttet sig af vores mobile værksted. Vores kunder har benyttet sig af mange former for reparationer, det typiske er udskiftning af tandhjul, tilpasning af gear og retning af hjul. Vi levere altid et professionelt arbejde og vores kunder er altid tilfredse med deres cykel, når de får den tilbage fra os. Undervejs i processen tjekker vi også cyklen for andre fejl og mangler. Hvis der i tilfældet er andre fejl og mangler på din cykel, vil du blive informeret om hvad det drejer sig om og prisklasse, hvor vi begynder at reparere på dette.

Hos Brøndby cykler har vi bevidst valgt at sælge  brugte cykler for ikke at belaste miljøet. Vi levere også vores istandsatte cykler i Høje Taastrup, da mange af vores kunder ønsker at få deres nye cykel leveret til deres hjemadresse.  Dette kræver selvfølgelig, at du har fået et indblik i vores udvalg på webshoppen. Det er også muligt at ringe til os, så vi sammen med dig kan finde den perfekte cykel til lige præcis dit behov.

Du har også mulighed for at komme personligt ned i vores butik, da det giver et bedre billede af, hvad vi har liggende af istandsatte cykler. Du kan komme forbi os  på adressen Brøndby parkvej 4c. Vi er en cykelbutik, som vægter kundens behov og tilbyder fornuftige priser på vores brugte cykler.

Hos brøndby cykler er vi bevidste om, at cyklen er det transportmiddel, som størstedelen af Danmarks befolkning anvender, og derfor er vi for at tilbyde dig den bedste service og den rette hjælp, så du kommer hjem med den rette cykel, som passer til dit behov.

Er du på udkig efter nogle der kan hjælpe med helt små reparationer såvel som store, så er vi de helt rette for dig. Hos os fokuserer vi på, at din cykel bliver grundigt gennem tjekket og behandlet for eventuelle fejl og mangler, så du kan få så meget værdi for pengene som muligt.

Vi er her for, at sikre, at din cykel virker som den skal, alt imens du kan fortsætte med hverdagens pligter. Du slipper for alt besværet ved at pakke cyklen ind i bilen, slæbe den afsted mod cykelhandleren, og finde tid til at hente den igen.

Se prisliste her

Mobil cykelsmed i Høje Taastrup

Budgettet kan ikke altid lige holde til, at man kan gå ned til cykelhandleren og få købt en ny cykel, fordi ens egen er i stykker. Men hos os i Taastrup har vi faste lave priser og står altid klar med en hjælpende hånd. Vi kører derudover med et smart koncept, der går ud på, at vi henter din ødelagte cykel, på en hvilken som helst adresse, fixer de ødelagte dele og aflevere den tilbage, hvor den blev hentet. Dette er mindst ligeså effektivt, og super behjælpeligt for dig, som har en en masse at se til, og derfor ikke kan finde tid til at sætte cyklen af hos den lokale cykelhandler Høje Taastrup.

Cykelhandler med billige cykler og cykelreparation i Høje Taastrup

For at finde ud af hvilken service netop din cykel har brug for, er du altid velkommen til at henvende dig, og finde mere ud af vores grundlæggende services, mellemliggende services eller avancerede services, ved enten at ringe eller lægge en besked.

Mens vores grundlæggende cykel reparation omfatter opgaver såsom visuel kontrol af eger samt kontrol og justering af bremserne, dækker den mellemliggende service opgaver som indeksering af gear, kontrol af dæk for slidbane klædning, tjek og spænd af hjul mm.
Den avancerede service dækker derimod lidt større opgaver og omfatter en fuldstændig kontrol, rengøring og gen-fedtning af alle komponenter, tjek af hjul, gearindeksering, rensning af rammer mm.

Vi er stolte over, at vi er en af de få cykelhandler i høje Taastrup, som  tilbyder vores kunder den bedste cykelservice. Vores cykelservice tager ikke mere end en dag, da vores medarbejdere er hurtige, effektive og punktlige. Vi sørger for det  hele for dig, så Det eneste vi kræver af dig, er at du sender en sms med navn og adresse, så fixer vi resten!  vores varevogn er bygget med særlige cykelstativer, sådan så din cykle ikke bliver ridset eller kommer til skade under kørslen til vores værksted.