Om Brøndby cykler

Hvem er vi?

Hos Brøndby Cykler garanterer og sørger vi for,  at du får en professionel service og den bedste vejledning til både dig og din cykel! Brøndby cykler er det helt rette og perfekte sted,  hvis du ønsker en cykel til en fornuftig og fair pris. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykel-produkter. Alle vores reservedele er lavet af den bedste kvalitet og købt hos Danmarks største leverandører. Du som kunde får garanteret, det bedste service før, under og efter købet. I vores cykelbutik har du mulighed for at købe nye og brugte cykler. Vi sælger desuden alle slags universale dele til cykler. 
Vi har faste stamkunder fra både Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup og københavnsområdet. Spekulere du over hvordan din nye cykel skal se ud og hvad den må koste? Så kig forbi os, vi er klar til at give dig den bedste service og finde den perfekte cykel.

Vi sælger både nye og istandsatte brugte cykler, som altid får en kærlig hånd af vores cykelsmed.  Vælger du at købe en ny cykel hos os, får du en altid servicebog for cyklen samt et helt GRATIS eftersyn med i prisen.

 

Vores brugte cykler

Vi er en af de få cykelbutikker i København som forhandler istandsatte brugte cykler. Det betyder, at du nu har mulighed for at købe en billig brugt cykel. Vi forsøger, at sælge vores brugte cykler, til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg består af billige brugte herrecykler samt billige brugte damecykler. 

Alle vores cykler er ny serviceret, og har fået en professionel og kærlig hånd af vores cykelsmed. Du kan se vores udvalg af brugte cykler på vores webshop. Vi har altid mellem 30-35 istandsatte brugte cykler i forretningen. Vi står altid til rådighed, med at finde den perfekte cykel, til den rigtige pris. Vi er her for at vejlede dig og give dig den bedste service, både før og efter købet. 

 

Fordele når du køber brugte cykler hos os

DU FÅR:

  •  6 Måneders GARANTI på kranken.
  •  Gratis montering ved køb af ekstra udstyr/tilbehør til cyklen(under købet).
  •  Sikkerhed for at cyklen virker 100% optimalt, da vores brugte cykler får en masse nye dele.

Hvor køber vi vores brugte cykler?

Vi køber vores brugte cykler på politiaktion. Derfor kan du som køber være 100% på, at du køber en lovlig cykel. Vi har kvitteringer på alle vores brugte cykler. Derudover køber vi cykler af vores kunder, da det er muligt at få vurderet sin gamle cykel og sælge den til os. Det er dog på betingelse af, at man viser legitimation, cyklen tjekkes i politiets register over stjålne cykler samt slutseddel med nødvendige information. Vi vil på baggrund af dette have retten til at afvise at købe cyklen, hvis informationer ikke opfylder vores betingelser.

Få byttet din brugte cykel

Ønsker du at købe en ny eller brugt cykel hos os, så kan du få din gamle cykel vurderet og bytte til nyt. Du kan købe, sælge og bytte hos os, så længe vores betingelser opfyldes.

OBS. Cykler der byttes bliver  øjeblikkeligt tjekket i politiets register. 

 

Kampen imod “Brug og smid væk-kultur”

Brøndby cykler er meget mere end bare en cykelhandler, der sælger billige brugte cykler. Vi arbejder på at modarbejde den kendte brug-og-smid-væk-kultur, der finder sted i dagens Danmark. Derfor får gamle brugte cykler altid en chance til. De får altid en kærlig hånd, en masse nye dele og justeringer. Når du køber en brugt cykel hos os kan du være sikker på, at cyklen kører 100%  optimalt.

Næsten alle kender begrebet brug-og-smid-væk-kultur. Mange er klar over at vestligt overforbrug er meget skadeligt for miljøet og hvilke konsekvenser det egentlig har. Hos Brøndy Cykler, kan en gammel cykel altid få et liv igen.