Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

Bestil reparation af din cykel (svar indenfor 24 timer!)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting:

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

Cykelhandler Albertslund

Er der mangler og fejl på din cykel, som du ønsker at få ordnet  i Albertslund ? Har du en travl hverdag, hvor du ikke har mulighed for at prioritere din cykel? Bare rolig! Hos Brøndby Cykler kører vi direkte ud til dig og henter din cykel. Nemt og enkelt ikke? Vi henter din cykel direkte fra din adresse og efter 1-2 hverdage på vores værksted er den så god som ny, hvor vi også bringer den tilbage til din adresse. Vores cykelhandler Albertslund dækker dit område, for kun 98,- kørsel gebyr.

Vi har i flere år leveret og afhentet cykler fra vores stamkunder i Albertslund, som har benyttet sig af vores mobilværksted. Dette har været alle former for reparationer såsom udskiftning af tandhjul, tilpasning af gear, retning af hjul mm. Vi garantere altid vores kunder et proffesionelt arbejde og vores kunder kan altid regne med, at de får deres cykel tilbage så god som ny. Vi tjekker ligeledes cyklen for andre fejl og mangler. Det bliver du selvfølgelig informeret,  hvis du ønsker at få det forbedret. Det forlænger din cykels levetid, at få den serviceret løbende.

Hos Brøndby cykler sælger vi brugte cykler for ikke at belaste miljøet. Hvis du som kunde har behov for en istandsat cykel, som virker så god som ny, har vi også mulighed for at aflevere cyklen til dig på din hjemmeadresse. Vi har et stort udvalg af cykler i vores cykelbutik på adressen Brøndby parkvej 4c, hvor du selvfølgelig også er velkommen til at komme forbi og se vores udvalg af istandsatte cykler. Vi er en cykelbutik, som har fokus på kundens behov og tilbyder fornuftige priser på vores brugte cykler.

Cykel er det transportmiddel, som størstedelen af Danmarks befolkning anvender i deres hverdag og derfor er vi her for at hjælpe dig med enten at finde den rette cykel eller for at reparere din nuværende cykel.

Mobil cykelservice i hele Albertslund

Vores udvalg i vores butik består både af istandsatte damecykler og istandsatte herrecykler. Hvis du søger efter en  damecykel eller herrecykel til en overkommelig pris så er du altid velkommen i vores cykelbutik i Brøndby. Når du køber en brugt cykel hos os, er du garanteret, at cyklen har fået den rette service inden salg, og at den medfølger alle nødvendige dele en cykel skal have. Udover dette får du garanti ved køb af en brugt cykel hos Brøndby cykler.

Vi har et stort udvalg, da vi løbende køber brugte cykler og istandsætter dem. Vi går op i miljøet og at genbruge og derfor er vi en af de få cykelhandler Albertslund, som forhandler billige brugte cykler i København og Københavns omegn.

Cykelreparation hos Cykelhandler Albertslund

Kort sagt så tilbyder en af Albertslunds bedste cykelservice. Vores cykelservice tager ikke mere end en dag typisk. Vi sørger nemlig for det hele for dig. Du behøver slet ikke, at gøre andet end blot at sende en SMS og så er vi på din adresse. Cykelhandler Albertslund kan ikke blive nemmere end vi har gjort det. Vi tager din cykel med i vores varevogn, der er bygget med særlige cykelstativer, således cyklen ikke ridser eller kommer til skade under kørslen.

Derefter reparere vi cyklen og tjekker den godt efter. Det som vi især lægger vægt på er, at cyklen og den aftalte pris er i overensstemmelse med det aftalte. Vores mobile cykelværksted reparere ikke cyklen, hvis ikke vi har aftalt pris. Derfor ringer vi altid før vi igang omkring pris af cykelreparation.

Cykelværksted med fokus på service

Vi sætter stort fokus på, at vores kunder ikke får en uventet overraskelse pga. prisen. Hvis vi finder andre fejl og mangler på din cykel, så sørger vi for at oplyse dig, således du kan tage stilling til det. Derfor bestemmer du selv, om du ønsker at få lavet cyklen eller ikke uden uventet overraskelser. Du er selvfølgelig velkommen til, at kontakte os omkring din cykel, der skal repareres omkring Albertslund. Vores cykelhandler Albertslund svarer telefonisk og via mail. Du kan også sende en SMS til 93203055, hvis du ikke har mulighed for at ringe eller maile os.
Se prisliste her